gnvideo.itElina mitä mä teen lyrics

Leevi And The Leavings - Elina, Mitä Mä Teen? Lyrics

Read or print original Elina, Mitä Mä Teen lyrics 2020 updated! Ellu oli vaarikassa / Töissä siinä kahvilassa / Jonka takahuoneessa jonkin

Jani Wickholm – Elina, mitä mä teen Lyrics | Genius Lyrics

elina mitä mä teen lyrics [Intro] [Verse] F#m E C#m D Ellu oli vaarikassa, töissä siinä kahvilassa F#m E C#m D Jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asuttiin F#m E Itse kun en saanut töitä C#m D A Yhdessä me

ELINA MITÄ MÄ TEEN CHORDS by Leevi and the Leavings

Elina, Mitä Mä Teen? This song is by Leevi and the Leavings and appears on the album Häntä Koipien Välissä (1988). Ellu oli vaarikassa töissä siinä kahvilassa jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asuttiin Itse kun en saanut töitä yhdessä me öitä valvottiin en tiedä mitä teen on kai pakko

Leevi And The Leavings:Elina, Mitä Mä Teen? Lyrics

Elina, mitä mä teen? Songtext von Leevi and the Leavings mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com

"ELINA, MITÄ MÄ TEEN?" LYRICS by LEEVI AND THE LEAVINGS

Lyrics "Elina, mitä mä teen?" is a song by Leevi and the Leavings. It is track #10 from the album Häntä koipien välissä that was released in 1988. The duration of this song is 03:28.

"ELINA, MITÄ MÄ TEEN?" LYRICS by JANI WICKHOLM: Ellu oli

Ref A: 526A634C9E31447FB87194B05226EA3C Ref B: DNAEDGE0106 Ref C: 2020-09-22T15:26:29Z

Elina, Mitä Mä Teen? — Jani Wickholm | Last.fm

Leevi and the Leavings "Elina, mitä mä teen" lyrics. Translation to: EN. Ellu oli vaarikassa töissä siinä kahvilassa jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asuttiin Itse kun en saanut töitä yhdessä me öitä valvottiin en tiedä mitä teen on kai pakko laittaa lapset laitokseen

Elina, mitä mä teen lyrics & translation - Leevi and the

Lyrics "Elina, mitä mä teen?" is a song by Jani Wickholm. It is track #6 from the album Melkein vieraissa: Tribuutti Leevi & the Leavingsille that was released in 2007. The duration of this song is 04:05.

Songtext von Leevi and the Leavings - Elina, mitä mä teen

Itse kun en saanut töitä yhdessä me öitä valvottiin en tiedä mitä teen on kai pakko laittaa lapset laitokseen Eikö elämässä riitä mikään Eikö hellittäisi hetkeksikään mieletön kierre Mekin yritimme uskotella että hankkisimme sähköhellan jääkaapin viereen Kun Ellu aina töissä itki se sai sitten ne loparitkin ja pankkiautomaatin eteisessä me öisin paleltiin Se

wegw
logo GN VIDEO
gabriella nicolosi

info@gnvideo.it