gnvideo.itKiitos kun olit totta hetken

Luonto ja ikuisuus - Memoria-hautaus
Toiveista totta kurssin energia ja olo sen aikana on ollut ihan omanlaisensa, huikea, ja rankka ja rakastava ja täyttää kultaa. Kiitos Elina. Sinä olet puhunut mulle sellaiseslla kielellä ja sydämellä, jota on ollut helppo ottaa vastaan, vaikka asiat ovat joskus vaikeita. Olen saanut tästä valtavasti toivoa. Kiitos, kiitos, kiitos!
Toiveista totta - VALO MINUSSA kiitos kun olit totta hetken
Kiitos kun olet Minä olen rakastunut tuohon lyhyeen, hyvin yksinkertaiseen kolmen sanan lauseeseen. K yseessä on yksi kauneimmista tunteista jonka ihminen voi sanoin välittää toiselle, ja aivan ehdottomasti myös yksi kauneimmista lauseista, jonka onnellinen ihminen voi koskaan vastaanottaa toiselta ihmiseltä.
Videos of Kiitos Kun Olit TOTTA Hetken
kiitos, kun olit totta hetken nyt mun täytyy tästä jatkaa vierelläni teet loppuretken vaikka se olis kuvitelmaa. olet jokaikinen yön ääni osa lempeää valon kajoa kesäsateena saavut elämääni en kuivuuteen hajoa. oo valona mun tiellä silloin kun on vaikeaa hullummaksi olisin …
Muistoissamme :: In Our Memories | Diamondfox Smooth Collies
Kiitos, kun olit totta hetken, nyt mun täytyy tästä jatkaa. Vierelläni teet loppuhetken, vaikka se ois kuvitelmaa. KIITOS RONI, KUN OLIT TOTTA HETKEN <3 (Sanat: Kaija Koo- jos sua ei ois ollut) Linnanneidon Isebel "Isa" 20.05.2005 - 17.2.2014: Minä muistan sinut Kun katson kurkien auraa
Jos Sua Ei Ois Ollut Lyrics - Kaija Koo kiitos kun olit totta hetken
Kiitos kun olit totta hetken, nyt mun täytyy tästä jatkaa. Vierelläni loppuretken, vaikka se olis kuvitelmaa.
Images of Kiitos kun olit totta hetken
Kun hetken oli saanut jollain tasolla palautua, tuli toinen lapsi ja uudet kahden vuoden univelat. Jos joku ei tiedä, millaista on käydä äärirajoilla – hanki lapsi, joka ei nuku. Tänä aikana olen tullut erittäin tutuksi tunteideni kanssa, myös niiden piilotettujen.
Kiitos kun olit totta hetken nyt mun täytyy tästä jatkaa kiitos kun olit totta hetken
Kiitos kun olit totta hetken, nyt mun täytyy tästä jatkaa. Vierelläni teet loppuretken vaikka se ois kuvitelmaa. Kun taivaan tähdet tuikkii luokseni lentää saat jokaisen illan myötä unessa tavataan.
Muistolauseita - Puolisolle | Saustila
Kiitos, kun olit totta hetken Nyt mun täytyy tästä jatkaa Vierelläni teet loppuretken Vaikka se olis kuvitelmaa Olet jokaikinen yön ääni Osa lempeää valon kajoa
Romi♥ Olet aina minun♥ - YouTube
Kiitos kun olit totta hetken nyt mun täytyy tästä jatkaa Oot valona mun tiell. Uusimmat; Vanhimmat; Suosituimmat; Näin satua vaan, kaikkii muuttu ja mustentuu , olit selvin tai olit kännissä sanoit sitä tai tätä. Kun olet liikenteessä, niin BT ja paikannus päälle, niin saat reaaliaikaista tietoa missä tautipesäkkeitä
Videos of Kiitos Kun Olit TOTTA Hetken kiitos kun olit totta hetken
VUOSI 2019 – KIITOS ETTÄ OLIT tiistai, 31 joulukuun, 2019 Tags: kun on ollut hetken muualla.♥️ Tuo on niin totta. Monet kotimaan kohteet ovat aivan liian aliarvostettuja. Itse olen aina pitänyt kotimaan matkailusta. Varmasti tulen harrastamaan sitä myös jatkossa. 🙂 Kiitos kommentistasi!
Ikävistä pohjattomin: Kiitos, kun olit totta hetken. kiitos kun olit totta hetken
kiitos kun olit totta hetken nyt mun tytyy tst jatkaa vierellni teet loppuretken vaikka se olis kuvitelmaa olet jokaikinen yn ni osa lempe valon kajoa kessateena saavut elmni en kuivuuteen hajoa oo valona mun tiell silloin kun on vaikeaa hullummaksi olisin tullut viel jos sua ei ois ollutkaan
Kaija Koo – Jos sua ei ois ollut Lyrics | Genius Lyrics
Kiitos, kun olit totta hetken. ♥ Erilainen onni Sinä puutut pöydästämme. Me sytytämme erityisen kynttilän. Ihmiset joskus kysyvät enkö ole vielä päässyt yli sinusta. Minä ihmettelen kovin, mitä he tarkoittavat. Sinä panit hammaspyörän pyörimään minussa.
Turhalantien Tassut: Muistosanat/värssyt lemmikille/koiralle kiitos kun olit totta hetken
jos sua ei ois ollut niin olisin keksinyt sut ois susta samanlainen tullut mitään en ois muuttanut ohikulkijat luulee minun seinille puhuvan tyhjyyteen he sanovat mun kuulee sua aina rakastan tahdon susta kiinni pitää vaikken sua oikeasti enää nää en tahdo irtikään päästää taas ilmestyt vierellein on pakko itseään säästää sen velkaa sulle jäin olet jokaikinen yön ääni
Kaija Koo - Jos Sua Ei Ois Ollut Lyrics | Musixmatch
Kiitos kun olit totta hetken, nyt mun täytyy tästä jatkaa. Vierelläni teet loppuretken vaikka se olis kuvitelmaa. Kun taivaan tähdet tuikkii luokseni lentää saat jokaisen illan myötä unessa tavataan. Kiitos, rakas puolisoni vuosista ihanista iloista ja murheista jotka yhdessä jaoimme.
Jos Sua Ei Ois Ollut Lyrics by Kaija Koo - Lyrics On Demand
En koskaan ajatellut tämän hetken tulevan kaiken sen jälkeen, mitä minulle teit, mutta tässä minä olen. Kirjoitan sinulle kiitos-viestin. Kyllä, luit oikein – tässä minä olen kiitollisena sinulle siitä, että olit se paskamainen poikaystävä, joka olit minulle.

wegw
logo GN VIDEO
gabriella nicolosi

info@gnvideo.it