gnvideo.itMä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

Minäkin synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään On Pohjantähti niin pieni kun kattelee jäältä ja vaikka rakensin aidan nään silti naapurin, pään Vie minut jonnekkin lähelle täältä tuu kuorimaan kermat mun kakun päältä

Vesala: Tytöt ei soita kitaraa – Ennen aamukahvia ei voi

Vesala laulatti festarikansaa: "Synnyin siellä, missä tytöt ei soita kitaraa". Kun Vesala viimeksi esiintyi Raumanmeren juhannuksessa, yleisössä vilisi sadetakkeja ja kumisaappaita. Tänään torstaina artisti sai nauttia aurinkoisemmasta ja lämpöisemmästä Raumasta.

Vesala Tytöt Ei Soita Kitaraa | Bb Uutiset 2019

Tytöt ei soita kitaraa Mulle on luvattu kultaa jos maasta sen kaivan. ja harjun lavalta kuulen. kaukana siintävän maan. Jossain on lepo jälkeen kaiken vaivan. mut grillikeitaan takaa löysin taivaan . Sä oot mun kohtalo. Mä synnyin siellä missä. tytöt ei soita kitaraa.

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

”Mä synnyin siellä, missä tytöt ei soita kitaraa. Missä iltalenkki päättyy koiran kanssa kapakkaan. Lähdetään saunan taakse käymään.” Mutta kaikesta voi vapautua. Kun mieli vapautuu, ruumis seuraa perässä. Niin käy myös siellä, missä tytöt ei soita kitaraa.

Vesala - Tytöt ei soita kitaraa lyrics

mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

Songtext für Tytöt ei soita kitaraa von Vesala. Mulle on luvattu kultaa jos maasta sen kaivan ja harjun lavalta kuulen kaukana siintävän m

Vesala: Tytöt ei soita kitaraa – Ennen aamukahvia ei voi

mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

Vesala - Tytöt Ei Soita Kitaraa Chords [Intro] Em H Em H [Verse 1] Em H Em H Mulle on luvattu kultaa jos maasta sen kaivan Em H ja harjun lavalta kuulen Em H kaukana siintävän maan Em H Em H Jossain on lepo jälkeen kaiken vaivan Em H Em H mut grillikeitaan takaa löysin taivaan Em H Em H Sä oot mun kohtalo Em H Em H Kun ei oo muitakaan Em H Em H Nyt ei vaan viestit riitä Em H Em H

Tytöt ei soita kitaraa Vesala LYRICS

Vesala laulatti festarikansaa: "Synnyin siellä, missä tytöt ei soita kitaraa". Kun Vesala viimeksi esiintyi Raumanmeren juhannuksessa, yleisössä vilisi sadetakkeja ja kumisaappaita. Tänään torstaina artisti sai nauttia aurinkoisemmasta ja lämpöisemmästä Raumasta.

Tytöt ei soita kitaraa - Honeymoon With Myself blogi

"Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa " Viikonloppu täynnä kotiseuturakkautta ja hirtehishuumoria. Sukuhäät. Reissaamista vähän lasten ja suurimmalta osin meidän aikuisten kesken. "Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa " Pirkon kontti herättää kateutta huhtikuuta (17) maaliskuuta (6) Tästä lisää

Images of Mä synnyin siellä missä Tytöt ei soita kitaraa

Kappale ja esittäjä osuma-% Tytöt ei soita kitaraa Vesala …ei vaan viestit riitä kaipaan toimintaa Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään On Pohjantähti niin pieni kun kattelee jäältä ja… 100.00 %: Siellä missä mummi asuu Juulia …Siellä missä mummi asuu Maahan sataa vielä

"Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa "

Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa Missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään. On Pohjantähti niin pieni kun kattelee jäältä ja vaikka rakensin aidan nään silti naapurin pään Vie minut jonnekin lähelle täältä Tuu kuorimaan kermat mun kakun päältä. Sä oot mun ainoa kun ei oo toistakaan Nyt ei vaan haaveet riitä

Vesala - Tytöt ei soita kitaraa Lyrics | Musixmatch

”Mä synnyin siellä, missä tytöt ei soita kitaraa. Missä iltalenkki päättyy koiran kanssa kapakkaan. Lähdetään saunan taakse käymään.” Mutta kaikesta voi vapautua. Kun mieli vapautuu, ruumis seuraa perässä. Niin käy myös siellä, missä tytöt ei soita kitaraa.

Vesala Tytöt Ei Soita Kitaraa | Kouvola Elokuvat

mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa

Nyt ei vaan viestit riitä kaipaan toimintaa. Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa Missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään. On Pohjantähti niin pieni kun kattelee jäältä ja vaikka rakensin aidan nään silti naapurin pään Vie minut jonnekin lähelle täältä

wegw
logo GN VIDEO
gabriella nicolosi

info@gnvideo.it