gnvideo.itMitä jää lyrics

Gettomasa - Päivän Päätteeks Lyrics | AZLyrics.com

Mitä tänne jää Lyrics: Kertsi: / Mieti mitä jää kun mä lähden täältä / Mut ei syytä huoleen / Se päivä ei oo vielä tänään / Mieti mitä jää kun mä lähden täältä / Kun mä

Videos of Mitä Jää lyrics

Lyrics for Mitä Jää (feat. Zacharias Harmia) by Oskari Olematon. Tosiaan oma tarina alko siitä ysärin alusta/ Mut nollast neljää ikävuoteen ei kertomist oo kasvusta/ Sit kaheskaheksas syyskuuta ysiviis/ Mun vanhempien kelloista pysähty sekuntiviisari/ En tiiä näkikö ne valoo, mä näin kytät rekolas/ Ovel meidän suruviestii tuomas

Pikku G feat. Ilta - Mitä sulle jää Lyrics | Musixmatch

Lyrics for Mitä Tänne Jää by Cheek. Ch-ch-ch-ch-ch Kautta kiven ja kannon Ja oman nimen mä vannon Et mä vien tän skenen Just sinne minne mä tahdon Liiga päättää miltä suomihiphop Kansan korvaan kuulostaa (Liiga!) Eikä siihen ole näköpiiris muutosta ja Mietin mitä jää kun mä lähden täältä (hä?) Mut ei syytä huoleen (ei!)

Cheek (FI) - Mitä tänne jää Lyrics | LetsSingIt Lyrics

Find the video and reviews of the song MITÄ MEILLE JÄÄ by Karim B feat. Jodahe. Click here now to find out why others like this song!

Oskari Olematon - Mitä Jää (feat. Zacharias Harmia) Lyrics

mitä jää lyrics Mitä sulle jää feat. Ilta / Pikku G - Lyrics.fi. Jea, ei sen tarvii olla kuplivaa, Näemmä ihan yhtälailla halpa rakkaus juovuttaa Ku kerran lähit mikset lähteny sun muistonkaa Niin …

TIK TAK - MITä Jää LYRICS

Lyrics of MITÄ TÄNNE JÄÄ by Cheek (FI): Ch-ch-ch-ch-ch, Kautta kiven ja kannon, ja oman nimen mä vannon, et mä vien tän skenen, just sinne minne mä tahdon,

Kristiina Wheeler - Mitä jää Lyrics | Musixmatch

Tik Tak<br>Miscellaneous<br>Mitä Jää<br>lämpö nousee<br>tää jätkä on mulle liikaa kai<br>sen juttu kulkee<br>sillä on aina perjantai<br>ja mulle riittää taas<br>se räyhää,se vaatii<br>se puhuu itsestään<br>se huutaa,se potkii<br>se on tähti mielestään<br>liian suuret luulot

Kristiina Wheeler - Mitä jää Lyrics | Musixmatch

Kaija Koo - Mitä Jäljelle Jää Lyrics. Kaija Koo Miscellaneous Mitä Jäljelle Jää Viime aikoina oon alkanut miettimään onko kaikki hyvä sittenkään itsestäänselvää eh

Cheek - Mitä Tänne Jää Lyrics | Musixmatch

Lyrics for Mitä jää by Kristiina Wheeler Vain yksi puhelu lääkäriltä, takaava ja pahoitteleva, joka meille valon merkin ilmoittaa. Tai ajovirhe valtatiellä, marraskuussa mustalla jäällä.

Karim B feat. Jodahe - Mitä Meille Jää Lyrics | LetsSingIt

mitä jää lyrics Mitä Tänne Jää / Cheek - Lyrics.fi. Ch-ch-ch-ch-ch. Kautta kiven ja kannon ja oman nimen mä vannon et mä vien tän skenen just sinne minne mä tahdon Liiga …

wegw
logo GN VIDEO
gabriella nicolosi

info@gnvideo.it